6 Sebab Kenapa Shaklee Best

6 Sebab Kenapa Shaklee Best

KENAPA SHAKLEE NI BEST? KENAPA HANIM JOIN SHAKLEE?

Ha soalan ni selalu dapat yaaa berlegar legar di minda anda diluar sanaaa

Pengalaman berbeza sungguh business dulu dan sekarang! What i can say, business Shaklee ni totally different ! STRUGGLE TAPI PUASSSSS dengan hasilnya.

So kenapa Shaklee ni best sangat?

These are what Shaklee has to offer us,

1️⃣NO NEED TO SIMPAN STOK BERIBU-RIBU! Business Shaklee ni ibarat sistem dropship lah! Once kita dapat customer, kita terus submit order di website dan Shaklee yang akan uruskan penghantaran! Kalau korang jenis yang busy tak sempat handle postage, serahkan je pada Shaklee ok! (Kalau u jenis yg shopping online u’ll know how simple it is!)

2️⃣Yuran pendaftaran semurah RM35 sahaja! Dan korang boleh terus start buat business ! Nak lagi bagus dan menguntungkan, silalah join dengan belian FREE MEMBERSHIP & mana tau kan bulan pertama je dah boleh terus UNLOCK BONUS dari Shaklee! Happy nyaaa!

3️⃣Dapat enjoy harga jimatttt tak kisah korang join hanya member makan sendiri atau join untuk business. Harga produk pula SEMUA ahli shaklee adalah SAMA. Tak kira apa rank semua, baik dari distributor yang baru bermula hingga lah seorang Master Coordinator. Tiada beza harga.

4️⃣2 jenis UNTUNG! Bukan setakat untung runcit harian, tapi lagi banyak effort korang menjual, Shaklee akan offer pulak CASH BONUS which is ni lah yang paling ramai SID SHAKLEE suka!

5️⃣Shaklee mempunyai PAYSLIP yang strong! Sebab tu lah kalau kita nak join sesuatu business, kena check dulu background company strong atau tak. Mudahhhh sangat kalau korang buat betul-betul dalam business Shaklee, payslip korang pun cantik! Nak buat loan kereta dan rumah pun mudah! Nak beli rumah cost berjuta pun tiada masalah sebab memang ramai SID SHAKLEE yang proven success berjaya beli rumah idaman mereka.

6️⃣Guide cukup lengkap! Ada kelas! Ada group! Macam-macam aktiviti even time weekend pun group kami ada seminar tau! Dari mentor & dari company.

Korang please jangan tangguh-tangguh ok?
Lagi korang tangguh, di saat tu lah korang sedang menyaksikan lebih ramai orang sekeliling korang sedang mengejar impian dan kejayaan!

Jom mehh whatsapp sekarang!

Leave a Reply

Open chat