7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1- korang akan dpt buat pembelian dgn harga ahli, jimat tau, jd ahli dan tak berbisnes pon takpe. Atleast korang boleh jimat banyak dengan buat pembelian dgn harga ahli. Yuran daftar ahli RM35 sahaja! Murah bukan?

2- order barang yg korang berminat dihujung jari. Bila dah daftra ahli, korang boleh access ke laman web rasmi shaklee,dimana semua urusniaga direct melalui website sahaja. So takkan ada markup harga sesama ahli, atau upline markup harga pada downline. Istilah tu takde dalam bisnes shaklee!

3- kalau korang berminat jana income dgn shaklee, korang akan dpt payslip tau setiap bulan. Dan payslip ni laku utk buat urusan bank. Jadi boleh guna payslip shaklee utk beli kereta,rumah,motor atau apa-apa je yg korang nak beli.

4- bonus kereta dalam bentuk cash. Minimum bonus kereta RM500!! Best kan? Kalau korang taknak beli kereta, boleh guna utk saving!

5- umrah dan trip mewah secara percuma. Yg ni kalau tgok pengalaman org yg dah pergi memang best! Hotel berbintang2, duit poket dapat,makan tanggung, fully sponsored.

6- aktif personal and coaching group. Yg ni paling best. Mmg korang akn dpt direct coaching dari leader korang yg dh bergelar master. Coaching tetap berjalan secara online pada musim pandemik ni. Jadi mmg korang akan sentiasa di guide.

7- pulangan income lumayan. Sebab korang akan dapat dua untung tau. Untung runcit dan komisyen dari shaklee. Untung runcit bergantung pada nilai produk yg korang jual, dan komisyen berdasarkan unit volume terkumpul. Best sangat tau. Komisyen ni lebih dikenali sebagai bonus, bonus shaklee akan masuk pd 15hb, tp biasanya 14hb dah masuk. Tak pernah lewat!!

So bisnes shaklee ni memang sesuai sgt utk org yg mencari peluang perniagaan kalis pandemik. Yang tk terjejas, malah lebih byk mendapat sambutan pada musim covid ni.

Leave a Reply

Open chat