Bisnes Guna Handphone Sahaja

Bisnes Guna Handphone Sahaja

benda politik ni dengar boleh, percaya jangan. logik depa tak sama macam logik kita. benda yg paling mustahil bagi kita, itulah exact plan mereka. istilah musuh & kawan silih berganti, asalkan “i get some money”. kita yg marhain ni tak perlu dah kot emosi terlebih. cukup time pangkah je whoever yg kita nak pilih.

sebelum boleh pangkah tu, kerja biar produktif, supaya hasil pun lebih. tapi kalau masih mencari peluang income extra, mai pm roger. bukan crypto, bukan saham, bukan scam lah tentunya. tapi boleh lah takat seribu dua dengan handphone tu saja.

semoga Allah selamatkan negara kita

Leave a Reply

Open chat