Customer Ingat Kami Scammer Jual Shaklee

Customer Ingat Kami Scammer Jual Shaklee

Ragam customer yang nak bertanya pasal shaklee..

Siap screenshot aku punya profile picture whatsapp.. pastu double check dengan youtube..pastu check fb.. aku senyum je lah dalam hati..

Betul2 dia nak konfemkan aku bukan scammer…tu lah dia..sabau je..tapi betul la duit keluar dari poket dia..takkan nak biar orang tipu kan..kalau aku pun mesti mahu check juga..lagi2 kalau itu je duit yang aku ada..betul tak?

Ye saya bukan scammer.. saya cuma Pengedar Sah Shak.lee.. sekarang ni je keje saya… sumber rezeki utama..sapa ada keje kosong meh pm tepi

Sape nak shak.lee bolehla roger2 aku… trust me.. im not scammer..

Psst.. gambar profile tu ada gaya founder produk kecantikan tak..? haha.. tanya je..

Leave a Reply

Open chat