Guna Bonus Shaklee Gandakan Bonus

Guna Bonus Shaklee Gandakan Bonus

seronok semua tengok bonus terlebih gemuk hari ni yaa. tahniah korg yg berjaya skor bonus. extra tahniah bagi yg juga dapat cash in lieu sebab kita masih tak dapat fly ke swiss/bali 2021 ni.

(1) sudah tentu berzakatlah atau sumbanglah ke mana2 NGO yg korg sokong. lagi2 hari Jumaat ni (extra pahala) & situasi covid kita masih belum reda nampak gayanya ni. ini antara sebab kita bina bisnes Shaklee pun kan? untuk support komuniti. cuma kalau nak yg boleh tolak cukai, sumbang ke tabung yg diluluskan LHDN.

(2) bagi yg dapat extra cash sebab in lieu, kami cadangkan korg b̶e̶l̶a̶n̶j̶a̶ ̶k̶a̶m̶i̶ ̶m̶a̶k̶a̶n̶ ̶s̶e̶d̶a̶p̶2̶/̶h̶a̶d̶i̶a̶h̶ ̶b̶e̶s̶t̶2̶ simpanlah duit durian runtuh ni ke tabung2 simpanan & labur ke KWSP; sbg persediaan menuju hari esok & hari-hari sukar yg kita pun tak tahu.

(3) bonus bulanan tu, selain untuk belanja keperluan seisi rumah, pastikanlah ada peruntukan untuk bisnes Shaklee korg juga. Selagi boleh janganlah licin habis sampai bila nak restock atau cukupkan UV, terpacul dari bibir kita “habis modal”. Lumrah bisnes yg baru dibina memang begini, kena sabar ikat perut. kalau masih belum join MoveUP, cepat2 daftar untuk sesi esok.

sekali lagi, tahniah!

semoga bonus terlebih gemuk yg Shaklee bank in ke akaun kita hari ni menjadi pemangkin untuk kita lebih agresif membina bisnes ini hari-hari mendatang.

Leave a Reply

Open chat