Kebaikan Shaklee

Kebaikan Shaklee

Tahun 2011 saya start guna Shaklee untuk masalah susu badan. Yang saya tau Shaklee ni adalah syarikat suplement yg dah lama ada di Malaysia.

Produk bagus selamat untuk ibu dan baby, takda niat pun nak berbisnes macam sekarang. Saya dah amal shaklee tapi tak join ahli pun.

Lps dah rasai sendiri kebaikan Shaklee, saya cuba pula berkongsi kebaikan nya dgn kwn2..

Bila saya join Shaklee baru saya tahu dengan biz shaklee boleh dapat macam2 insentif dari Syarikat Suplement yg tersohor seantero dunia ni.

Lps bbrp lama join Shaklee, baru saya tahu sebenarnya mcm2 potensi ada dlm biz Shaklee ni.

• Cash Bonus (unlimited)
• Car Bonus (unlimited jgk)
• Free Trip (international/regional)

Saya pernah tgk bonus seorang master shaklee RM800k sebulan. Mmg masa skrg ni shaklee tgh naik di Malaysia ni. Mmg woww sgt, sebulan hampir 1 juta.

Dan master tu setiap bulan bebas infaq duit pd pusat tahfiz, buat masjid, rumah anak yatim dan mcm2 lagi..Mereka jgk antara penyumbang zakat terbanyak tau..Ya Allah seronok sangat.

Shaklee adalah bisnes yg boleh diwarisi ke anak cucu. Bonus Shaklee adalah unlimited. Korang tgk lah leader2 Shaklee yg dpt trip ke USA (San Francisco & Las Vegas) thn ni, shopping bagai nak rak.

Mmg tak heran lah kan, bonus sebulan sorang 5 angka, setakat beli hbag 3-4 angka apa nak kisah.

Haa..tgk sajalah statement bonus sorang master shaklee ni. RM63K+ sebulan. Tp yg saya tau master ni sangat humble, sangat byk membantu dan infaq pd kerja2 agama. Seronok kan dpt bg infaq tanpa berkira. Dpt bantu mak ayah adik beradik tiap2 bulan.

Saya sgt berdoa agar satu hari nti dpt capai rank tertinggi dalam shaklee ni.Korang doakan saya ya.

Ada ka yg nak join saya sama2 jana income dgn shaklee? Part time atau full time semua blh. Jomlah sertai group DDS Family

Shaklee – Prove It, Live It, Share It.

Leave a Reply

Open chat