Kulit Teruk

Kulit Teruk

KULIT MUKA BREAKOUT TERUK AKIBAT PAKAI LOCAL PRODUCT | APA YANG SESUAI ?

Semua orang nak cepat cantik kan ? Tak salah tapi jangan sampai sanggup guna produk yang kita tak tahu bahan apa yang diaorang guna dalam produk tu. Bila dah stop mulalah breakout teruk.
Ainul nak share apa yang Mira boleh suggest untuk masalah kulit breakout ni.

First ainul akan suggest untuk detox dulu buang kotoran atau chemical yang dah sebati dalam badan sebab guna produk ni. Penting detox ni ! Baru nutrien lain boleh cepat serap lepas consume supplemen nanti

Second baru Ainul akan suggest untuk guna Set recover kulit breakout. Sebenarnya banyak supplemen untuk kulit, mean tak semua you kena ambil. Ainul akan suggest based on keperluan dan bajet you.

Ni antara supplemen yang sesuai untuk kes ni

Set Detox ;
✅ Vivix
✅ Alfalfa Complex
✅ DTX Complex

Set Recover Kulit Breakout ;
✅ ESP
✅ Vita-C Plus
✅ Vita-E Complex
✅ Collagen Powder

Awak antara yang ada masalah kulit teruk breakout lepas guna produk local ?

Meh kita ikhtiar dengan consume supplemen Shaklee, insyaAllah selamat dan membantu awak. Kita recover dari dalam bina sel kulit baru

Leave a Reply

Open chat