Manfaat Vivix Untuk Ibu Berpantang

Manfaat Vivix Untuk Ibu Berpantang

Lepas je meneran nampak baby kat sebelah rasa lega sangatยฒ. Alhamdulillah dah selamat

Tapii bila nak bangun je dah lain macam

๐Ÿ“› Tak boleh bergerak sangat
๐Ÿ“› Nak angkat baby untuk menyusu tak larat
๐Ÿ“› Luka bersalin pedih
๐Ÿ“› Migrain teruk
๐Ÿ“› Risau jaundis berlama-lama
๐Ÿ“› Asyik demam
๐Ÿ“› Risau bloodclot pada paru-paru
๐Ÿ“› Moody tak cukup susu badan
๐Ÿ“› Rengat teruk
๐Ÿ“› Moody tak cukup rehat
๐Ÿ“› Luka bersalin bernanah
๐Ÿ“› Bengkak susu

Day by day selepas amalkan setiap hari tanpa jemu terus masalah kat atas tu hilang. Tak sangka betul sangat membantu. Alhamdulillah

Nak cuba ikhtiar pengambilan ResVix dan SetBerpantang SetMenyusu SetLukaBersalin mailah chit chat Asfa dan dapatkan Tips Kurangkan Bengkak Susu secara per.cu.ma. Nak ke nak?

Leave a Reply

Open chat