Penangan Melampau Cinch Tea Shaklee

Penangan Melampau Cinch Tea Shaklee

Melampau laaa penangan dia ni

Tak tido dibuatnya!

Macam mana eh nak describe
Cinch Mix tea ni.

Simple word for me “ubat tahan dari mengantuk” , ni lahhh dia siapa yang tercari-cari selama ni.

Cinch Tea mix ni mudah sangat!
Hanya koyakkan 1 sachet Cinch tea ni. Kali ni bukan shake-shake ye!

Senang terus koyak, kacau dan minum!

Dia ibarat macam kita tengah mengantuk mata kuyu, pastu terbeliak mata balik

Ibarat macam jiwa sedang meronta-ronta rasa mengantuk tapi berjaya ditahan tak tido and mata tu takkan tertutup penangan Cinch tea ni.

Senang cerita,
Regular cust saya selalu beli ni adalah dalam kalangan,

✅Lelaki/perempuan yang jenis mengantuk time drive
✅ibu menyusu yang tersengguk-sengguk sambil bf kan anak

✅yang jenis masuk opis, pastu layan mata mengantuk

✅kerja shift malam

✅yang nak kurus sebab Cinch tea ni fungsi dia pun buat kita kurang rasa craving nak makan makanan manis-manis letingg. Chinggg! Haha

✅Cinch Tea ni basically memang fungsi utama dia bagi TENAGA sebab antara salah satu bahannya ialah “TAURINE” which is bertindak as amino acid yang dapat meningkatkan daya ketahanan badan. Yang mana banyak sangat ada dalam air-air energy dekat luar sana contoh macam Livita, Redbull etc. Kalau tak dulu ni lah minuman tahan mengantuk husband Irine kalau nak drive. Bagus tu bagus sebab bagi tenaga tapi bila fikir balik takkan kita nak minum hari-hari, jelas terang-terangan lah HIGH SUGAR🥲

✅membantu untuk kurus sebab kandungan dia ada MATCHA GREEN TEA. Kalau nak tau dalam banyak-banyak jenis tea, Matcha Green tea ni lah paling EFFECTIVE nak menurunkan berat badan + kurangkan ukur lilit pinggang. Inchloss!

Nak order ?

Whatsapp je tau!

Leave a Reply

Open chat