Presiden Obama Menggunakan Produk Shaklee

Presiden Obama Menggunakan Produk Shaklee

Masih ingat keluarga ini?

Ye keluarga presiden US,Barrack Obama. Ada satu kisah yang ramai tak tahu tentang keluarga ini. Anak perempuan mereka, Malia mengidap penyakit asma yang kronik. Sangat sensitif dengan habuk, even pencuci yang chemical based pun tak boleh.

Tahun 2009, ketika keluarga ini mahu berpindah ke kediaman rasmi Presiden US, White house Obama dan isterinya amat bimbang dengan kesihatan Malia. Bimbang asmanya menjadi jadi.
Obama dan isteri gigih mencari produk cucian rumah yang benar benar organic. Lepas study tentang produk penjagaan rumah yang benar benar organik dan selamat, Mereka memilih untuk menggunakan Set Get Clean Shaklee untuk bersihkan seluruh kawasan kediaman mereka.

Punyalah excited dapat oder dari Presiden, CEO Shaklee Roger Barnett dan wife sanggup terbang dari California ke Washington untuk serahkan sendiri Set Get Clean pada Obama. jauh tu!! Tapi kalau kita sendiri, bila Perdana Menteri nak oder Vivix, dari Sabah pun kita sanggup terbang ke Putrajaya kan!!!
demi nak serah sendiri vivix tu ke tangan PM.

Dipendekkan cerita, bila dah guna set Get Clean, Obama sangat sangatlah berpuas hati, sebab Get clean set ni memang TIDAK mengandungi sebarang bahan kimia berbahaya. Malah Bahan asasnya ialah dari kelapa dan jagung yang ada ditanam di kebun kita tu. Dijamin Beyond organic. Juga selamat untuk alam sekitar kita. Power gila!!!! Kan.

Lepas lepas tu, Obama repeat oder lagi Basic H dalam kuantiti yang sangat banyak. Sir Rojer siap pesan, jangan dibuat minum pula Basic H ni!!
Bayangkan seluruh kediaman Obama, dari pencuci pakaian, pinggan mangkuk, lantai dan seluruh rumah beliau dicuci dengan Set Get Clean ni. Dan hasilnya kesihatan Malia bertambah baik.
Kakdayah sendiri guna Set Get Clean ni. Memang sangat2 puas hati. Baju anak yang comot2 hilang semua kotoran.

Cuci lantai pun akak guna basic H. Lantai bersih dan kilat. Selamat pun selamat. Almaklumlah si baby lebih gemar merangkak berbanding berjalan.
Set Get Clean ni mengandungi :
1-Hand Dish wash – pencuci pinggan mangkuk. Bebas bahan kimia bertoksid, dijamin selamat untuk mereka yang punya kulit sensitif yang sampai terpaksa pakai sarung tangan untuk basuh pinggan.
2- Basic H – Pencuci serbaguna untuk lantai, cermin, sink, dapur, meja, bilik air dan sebagainya. Bahan asasnya kelapa dan jagung. Beyooooond Organic kan!
3- Fresh Laundry – Sabun basuh baju. Best sangat!!! Pakai satu scope sahaja untuk satu cucian penuh mesin basuh 10kg. Kalau lama terperam pun, baju tak bau hapak. Yang kakdayah suka, baju anak2 yang comot kena coklat ke, makanan ke, hilang semua kotorannyanya.
Baju baby pun boleh cuci guna fresh Laundry ni tau!! kakDayah pakai sabun ni dari bulan Jun hingga sekarang. Baru luak separuh kotak. kalau sabun cecair akak, dah masuk 5 tong tu, keluarga kami kan ramai, 7 orang. korang boleh bayang bertapa meriahnya ampaian KakDayah kan! So super Duper Jimat Sangat sangat Fresh Laundry ni!!!!
4-Soft Fabric – Pelembut kain macam Softlan. Bezanya, soft Fabric tak letak bahan kimia yang berbahaya. Sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit sensitif.

Korang yang nak dapatkan Set Get Clean,
Set Get Clean ni bukan untuk orang2 ternama sahaja, tapi untuk mereka yang mementingkan kesihatan seisi keluarga dan keselamatan alam sekitar.

One thought on “Presiden Obama Menggunakan Produk Shaklee

Leave a Reply

Open chat