Set Immune Booster Shaklee

Set Immune Booster Shaklee

SET IMMUNE BOOSTER SHAKLEE

risau tengok kes covid yang semakin tinggi sekarang🥵🥵🥵

Ibarat macam takde guna tau duk rumah dua bulan. Duduk rumah ye sambil WFH sambil jaga anak2 sambil jadi chef jadi bibik. For me its not easy at all😩😩😩

Mula2 bertahan sbb pikir sebulan je ni. Dan tiba2 masuk bulan kedua. Dan seterusnyaa tak pasti…

So harini nak share supplements apa yg kita amik untuk jaga kesihatan, kuatkan imun. Bukan je tapi satu family amik. Gov tak kisah dah pasal nyawa korang sekarang. Korang sendiri kena ikhtiar kena jaga diri sendiri🥺🥺

Ramai friends dah tau kan jual shaklee😃😃😃

Actually guna SET IMMUNE BOOSTER from Shaklee

Kenapa penting set imun booster ni ?

✅Membantu menguatkan imun badan kita
✅Membantu melawan demam dan selsema
✅Menentang kerosakan sel badan akibat daripada radikal bebas
✅Menggalakan penghasilan interferon semulajadi di dalam badan

Apa yg ada dalam set imun booster ni ?

♥️ VITAMIN C – Well known sebagai immune booster yang penting untuk elakkan kita mudah dijangkiti penyakit. Bonus tambahan kita dapat effect kulit lebih sihat dan cantik

♥️ NUTRIFERON – Paling power untuk Immune Booster, time tak sihat la paling wajib consume inshaaAllah bantu kita recover lebih cepat

Jom sama² kita lindungi diri dan orang tersayang💕 dapatkan nya sekarang

#kitajagakkita #kitajagasemua #staysafe #stayhome

Leave a Reply

Open chat