Set Tambah Berat Badan Shaklee

Set Tambah Berat Badan Shaklee

Meal Shakes dalam Set Tambah Berat Badan Shaklee

Meal Shakes kaya dengan 19 vitamin utama, protein, serat dan mineral serta kalsium yang penting untuk khasiat yang diperlukan oleh tubuh setiap hari. Ia dapat memberi tenaga, mencetuskan selera makan yang amat perlu dalam misi untuk menambahkan berat badan. Meal shakes yang kaya dengan protein sangat membantu dalam dalam pembentukan kulit, kuku dan rambut serta tisu tubuh. Ia adalah ‘makanan segera’ yang berkhasiat berperisa french vanilla yang sungguh menyelerakan. Mudah dibancuh dan enak diminum begitu sahaja atau dicampur dengan mana-mana minuman kegemaran anda. Buat smoothie atau aiskrim pun sedapppp tau!!!

Vitalea dalam Set Tambah Berat Badan Shaklee

Vitalea ini seumpama Mealshakes tetapi dalam bentuk pil. Vitalea Shaklee adalah multivitamin dan multimineral nombor satu dicipta di dunia yang bertujuan untuk memberi khasiat dan nutrisi yang kurang diambil melalui pemakanan. Vitalea adalah vitamin yang mudah larut dalam air dan cepat diserap oleh badan. Ia bantu membekalkan tenaga dan nutrisi yang diperlukan oleh sel-sel tubuh semasa misi menambahkan berat badan. Sel yang sihat akan membentuk tisu dan organ yang sihat dan seterusnya membina tubuh badan yang sihat.

B-Complex dalam Set Tambah Berat Badan Shaklee

B-Complex Shaklee mengandungi kesemua spektrum vitamin B yang diperlukan oleh badan kita. Ia membantu dalam proses metabolisme badan dan juga memberikan tenaga. B-complex Shaklee membantu dalam pembentukan sel darah merah dan mencegah anemia. Ia membantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan stress. Hidup tanpa stress atau dengan tekanan yang terkawal akan membantu dalam menaikkan selera makan dan menambahkan berat badan.

Energizing Soy Protein (ESP) untuk tambah berat badan

Selain dari ketiga-tiga supplemen di atas, anda juga digalakkan untuk mengambil ESP bagi membantu menambahkan berat badan. Sekiranya anda terlalu kurus, anda memerlukan lebih banyak protein bagi membina sel-sel baru dan otot. Jadi, pengambilan ESP bersama Meal shakes boleh membekalkan lebih banyak protein yang badan anda perlukan bagi menambah berat badan.

Leave a Reply

Open chat