Shaklee Malaysia

Shaklee Malaysia

Nak Tambah Income di Musim PKP?

Ramai yg sgt terkesan dgn pandemik Covid-19 yg melanda negara dan seluruh dunia sejak akhir tahun lps. Keadaan makin memuncak awal thn 2020 dan di negara kita bermula pada PKP pertama Mac 2020 yg lalu.

Sejak dari itu, kedengaran ramai yg mengeluh diberhentikan kerja, dibuang kerja, dibayar 1/2 gaji, ada yg tak dibayar gaji langsung. Syarikat2 pun byk yg gulung tikar, bisnes merudum. Sedih sgt dgn situasi pada masa kini.

Namun, menurut Saudara Irfan Khairi (IK) Jutawan Internet, antara bisnes yg tidak terjejas di musim pandemik ni ialah bisnes yg berkait dgn health.care dan sup.lement. Ternyata benar apa yg dikatakan oleh IK.

Bisnes Shaklee melonjak naik sejak awal tahun ini dan jumlah sales group akak sendiri meningkat bermula musim PKP ini. De.mand yg sangat tinggi terhadap produk penjagaan kesi.hatan menyebabkan pro.duk Shaklee yg masuk sekejab je o.o.s.

Ramai yg berjaya dpt in.come 4 angka sebulan walau dlm keadaan bisnes lain gulung tikar. Bahkan syarikat Shak.lee siap bg tambahan insentif buat para pengedarnya yang capai target tertentu.

Kenapa bisnes Shaklee seolah-olah tk terjejas langsung dgn situasi pandemik ni? Ini antara sebabnya:

1️⃣ Shaklee adalah sebuah syarikat yg dh lama bertapak di Malaysia (scr rasmi dah lbh 25 thn) dan juga di dunia (secara lbh 60 tahun). Jd bila syarikat dh lama bertapak sudah pastinya syarikat itu dh kukuh. Shaklee bukan syarikat yg baru ditubuhkan sejak pandemik covid melanda, yg mana klu syarikat baru ditubuhkan, bila2 masa boleh gulung tikar.

2️⃣ Produk Shak.lee sentiasa mendpt permintaan tinggi tidak kira musim. Org kata bkn produk bermusim lah, bkn produk yg viral sekejab lepas tu terus lenyap. Permintaan sentiasa ada dan berterusan, dan harganya jg berpatutan. Jadi, memang sentiasa dicari oleh pengguna.

3️⃣ Untungnya bisnes Shak.lee ni, pengedarnya tak perlu byr sewa premis, tak perlu byr gaji pekerja, tak perlu fikirkan pasal product branding, tak perlu fikirkan pasal kualiti bahan2 dll.. Sebab semua itu dah diuruskan oleh syarikat. Sbb tu ramai sgt founder2 bisnes konvensional yg dah beralih arah join bisnes Shaklee. Hatta dah ada founder2 yg capai rank tinggi pun dalam Shaklee sbb mereka nampak peluang yang ada dlm Shaklee.

4️⃣ Anda tidak perlu melabur modal yg banyak untuk memulakan bisnes. Ada sesetengah bisnes, perlu melabur sehingga 20-30k hanya utk dpt title stokis sekaligus dpt harga stokis atau pengedar. Dlm Shaklee, asal anda mendaftar dgn byrn RM35 atau buat belian 100uv (dpt keahlian percuma) anda boleh terus dpt harga pengedar. Dan harganya adalah sama tanpa mengira apa pangkat anda.

5️⃣ Jika anda menyertai team kami, anda telah disediakan dgn sistem yang mudah diikuti dan terbukti berkesan. Ada dlm kalangan team kami yg join 4 hari sebelum closing, dh berjaya capai 4 angka bonus sbb beliau ikut sistem yang diajar dlm team kami.

Disebabkan faktor2 inilah, saya dgn berbesar hati ingin menjemput kawan-kawan semua, yang masih tercari2 bis.nes sampingan untuk tambah pendapatan keluarga di musim PKP ini, untuk sama2 join team sata. Saya nk sangat bantu anda semua dpt income bulanan seperti yg anda impikan.

Saya buka peluang kepada semua rakan fb akak, yg berumur 18 thn ke atas utk join Public Sharing berkenaan peluang2 yg ditawarkan dlm bis.nes Shaklee yg sedang kami jalankan ini. Tak kira sama ada lelaki atau perempuan, pelajar, surirumah mahupun mereka yg bekerjaya, akak amat alu2kan anda.

Dengar dulu, percuma shj tiada sbrg caj. Lps dh dengar, anda blh decide nak buat bisnes atau tak. Klu nak, kami akan ajar step seterusnya. Yang penting mesti rajin dan ada keinginan utk berjaya, coachable dan ikut cakap mentor.

Sesi B.O.S team kami akan berlangsung malam esok. Jika ada yg berminat nak dgr, blh wassap atau pm saya ya.

Leave a Reply

Open chat