Shaklee Vivix Cancer

Shaklee Vivix Cancer

Siapa yang tidak peduli apabila anda mendengar penyakit cancer. Tidak ada ketidakpastian bahawa sesetengah telah dipulihkan. Dalam apa jua keadaan, banyak lagi mengharap terakhir mereka kerana penyakit. Mengambil pada pengukuran WHO, penyakit cancer adalah salah satu sumber utama kematian di planet ini. Secara konsisten, kuantiti lepasan yang disebabkan oleh kenaikan penyakit. Saya ingin berkongsi beberapa penghormatan daripada pesakit keganasan yang telah pulih selepas berlatih Vivix.

Bagaimanakah cara shaklee vivix rawat cancer ?

Vivix mengandungi resveratorals yang telah ditunjukkan melalui penyiasatan logik yang dapat membantu memperbaiki sel-sel yang dirugikan, (contohnya, sel-sel penyakit). Apabila sel-sel yang dirugikan telah ditetapkan, mereka akan menyembelih diri mereka (Apoptosis) dan menyebabkan keganasan menjadi ahli psikologi dan dalam masa yang lama hilang. Vivix bukan ubat yang mengandungi ubat-ubatan, dan tidak mengandungi sebarang bahan sintetik. Ia dihasilkan menggunakan 4 tumbuhan yang memisahkan:

  • Anggur muscadine
  • Lobak ungu
  • Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
  • Polygonum Cuspidatum

Seperti yang ditunjukkan oleh laporan dari laporan yang berterusan yang diarahkan oleh Universiti Missouri pada Oktober 2013; Sel-sel  lebih banyak menggigit debu jika pesakit ditangani menggunakan resveratrol (bahan utama Vivix!) dan radioterapi yang berbeza dengan radioterapi sahaja.

Kanser usus

Penghormatan pertama ini adalah persatuan dari pelanggan. Kelompok kliennya mempunyai pertumbuhan ganas usus dan kini berada di dalam mengatur 4 atau juga dikenali sebagai Tahap Kanser 4. Nota: Tahap 4 adalah peringkat paling berbahaya di mana sel-sel penyakit merebak ke bahagian tubuh yang berlainan. Penghormatan shaklee vivik untuk pertumbuhan malignan. Katakan terima kasih kepada Tuhan dan subhanallah, setelah berlatih Vivix Shaklee, penyakit ini telah diterima. InsyaAllah semua sel-sel pertumbuhan malignan akan lama hilang.

Breast lump Mengecil

Penghormatan shaklee vivik untuk pertumbuhan malignan . Inilah deklarasi kedua saya kepada Puan Ainul. Beliau berkongsi pengalaman pelanggannya dengan 50 knot dada dan prosedur perubatan yang diperlukan. Nasib baik dia dijumpai oleh Vivix. Semasa mengejar pakar, pakar itu terkejut bahawa simpulan dadanya telah berkontrak sehingga 5 sen!

Sel Kanser Hilang

Penghormatan shaklee vivik untuk pertumbuhan malignan . Inilah pengisytiharan Pengedar Shaklee. Ibu kliennya pada lewat hari pergi untuk melihat seorang pakar untuk prosedur rawatan pertumbuhan malignan serviks. Selepas mengambil Vivix, pakar itu mendapati bahawa dia bebas dari sebarang sel-sel pertumbuhan ganas!

Kanser Ovari

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kanser . Inilah pengisytiharan Pengedar Shaklee. Pelanggannya boleh diramalkan dengan Vivix, doktor penjagaan utamanya telah menegaskan bahawa dia bebas daripada pertumbuhan malignan ovari!

Kanser Lebih 10 Tahun

Pernah mendengar nama Law Chu Hian? Dia seorang Penyiasat NTV7 yang cemerlang. Beliau kini meletak jawatan dari NTV7 berikutan menghadapi ujian masa yang menentukan yang berubah selagi dia boleh ingat. Apakah momen pembetulan yang berlaku?

10 tahun yang lalu, Undang-Undang Chu Hian bertekad untuk mengalami penyakit paru-paru. Namun, ini tidak menimbulkan keinginannya. Dia telah mengambil nutrien Shaklee sebagai tambahan untuk melawat penyakit paru-paru.

Setelah dipujuk oleh daya maju barangan Shaklee dan menerima dari keganasan sepenuhnya, dia dengan dan dengan menggalakkan persekitarannya untuk menggunakan Vivix Shaklee sehingga dia harus menjadi Master. Beliau adalah Sarjana Undang-undang Chu Hian, seorang wartawan NTV7 yang terdahulu dan kini berubah kepada perkara lama yang sama Shaklee.

 

Jom Dapatkan VIVIX Shaklee. Wasap sekarang !!!

Leave a Reply

Open chat