Suami Muat Pakai Baju Lama , Semuanya Sebab Herblax Shaklee

Suami Muat Pakai Baju Lama , Semuanya Sebab Herblax Shaklee

BYE2 SPARE TYRE 👋👋

En. Somi: Yang.. Mana baju2 lama yg simpan tu?
Gna: kenapa? Nk buat apa? Ada dlm bilik blkg.. Dlm kotak.. Dh seal dah
(dalam hati dok pikir.. Aduhh mesti nk punggah balik ni.. I is redhaaa)

Dok sekejap, en somi dtg ngan tayang pakai bj lama dia.

En. Somi : Taraaa dah muat..
Gna : 😮😮😮

Last month husbd Gna amik Herbalax which is Gna yg suggest sbb dia dh mula nk diet sbb perut dh mula ada spare tyre. So Gna suh dia amik detox dulu utk buang toksin2 😜💫 badan sblm start diet.. Klu x, no point la kan..

Mula dia amik tu, mlm sblm tdo.. Esok nya dia bgtau, selesa nyaaa mkn herbalax ni, sbb membuang 💩pagi2 sgttt lawas.. Xpayah tunggu dlm🚽 lama2 dah.

So setiap selang sehari la husb Gna amik herbalax ni.. Atau selepas dia ada amik mknan berlemak atau junk food 😅😅😷
Yang bestnya, bila kita amik herbalax ni, lepas kita mkn mknan yg berlemak, berminyak, dia akan kluarkan semua masa membuang tu, xde simpan2 dah.. 😂😂😂

2minggu lebih lepas tu, husb nmpk perubahn kat perut dia.. Yessss dh xde buncittt.. Hari2 dia dok tayang.. 😏😏

Alhamdulillah, dekat sebulan dah dia amik herbalax dan Yesss bj lama dh bole pakai.. Dulu L dan skrg S.. 💪

So skrg husb just menten je la.. Opkos laa kena la jugak jaga pemakanan, exercise kena ada, bukannya amik detox, tapi ko pegi tibaii nya mkan penuh pinggan 🙃🙃
(p/s shaklee produk bukan ubat kurus. )

Nampaknya husb Gna skrg pon dah mula suka ngan produk2 shaklee (bukan senang nk yakinkan org tau, kecuali ada living proof) dan skrg alhamdulillah sgt yakin..

So sesiapa yg nk try, nk buang sisa2 lemak yg lama tu bole cuba Detox ni.. U all xkan menyesal.. Klu nk tanya pape, bole pm GNa.

kredit : umi syafiqah

Leave a Reply

Open chat