Syukur Dapat Income Shaklee

Syukur Dapat Income Shaklee

Tak kira sikit kahh byk kah income yg kita dapat…tetap bersyukur dan terima seadanya sebb itu adalah usaha kita sendiri…

Rata2 antara kita nak duit semata2, tapi pada hakitkat nya kepuasan menolong dan mengeluarkan dia org dari B40 ke M40 itu adalah yang terbaik….setuju tak?

Kami di shaklee bukan sahaja dapat kesihatan yang baik malah sedikit sebanyak dapat keluar dari keperitan kehidupan yg semakin mencabar kann….

Jadi apa salah nya saya ajak anda2 semua sertai kami untuk menjana income bersama2 kami akan membantu anda2 , mengajar dan sebagai perujuk untuk mulakan bisnes bersama shaklee.Semua dalam shaklee tak kedekut utk ajar kita…tinggal nya usaha dan komited serta konsisten kita dalam perniagaan.

Selagi kita jujur dengan income yg kita dapat….kita akan rasa kenikmatan itu…walau pun bulan pertama hanya siput je bonus kann…tapi PERCAYALAH…suatu masa berkat doa dan usaha… pasti income sikit tu akan jadi setinggi Gunung..

Kita sama2 belajar , walau pun kami baru setahun dalam bisnea nie, banyak yg kami belajar erti sebuah persahabatan dan percaya 1 sama lain…kami tak berlumba2 nak rank up…siapa usaha lebih dia yg akan dapat…

Jum meroket bersama2 kami September..
kami ajar free je xpayah byr pun…
income shaklee yg akan bayar atas usaha kita..
so jangan takut..

Leave a Reply

Open chat