Turunkan Berat Badan Musim PKP Dengan Shaklee

Turunkan Berat Badan Musim PKP Dengan Shaklee

TURUNKAN BERAT BADAN

Di musim PKP,PPN ni saya percaya ramai yang put on weight sebab duduk je kat rumah dan tak boleh keluar beriadah di taman.

Tapi alhamdulillah sekarang kerajaan dah benarkan untuk kita beriadah di taman, at least dapat la keluarkan peluh lebih sikit dari biasa.

Tapi sebenarnya kita juga boleh ikhtiar melalui pengambilan supplemen di samping bersenam atau bersukan. Untuk kurus kita tidak boleh hanya meletak kepercayaan dan harapan pada supplemen sahaja, kita pun tetap kena bersenam untuk bakar lemak yang berlebihan.

Apa yang saya boleh suggest adalah SET KURUS SHAKLEE yang terdiri daripada beberapa produk iaitu :

1. ESP
2. Omega Guard
3. Alfalfa
4. Herb-Lax

4 produk yang saya sebut ni sangat lah membantu untuk turunkan berat badan sebab setiap produk memainkan peranannya tersendiri.

Jom kita sama-sama mengamalkan kehidupan yang lebih sihat bersama Shaklee!

Leave a Reply

Open chat